ONS DOEL

zorgeloos verpakken

Allbox Network streeft ernaar zijn klanten te ontzorgen voor, tijdens en na het verpakkingsproces. Op die manier blijft de klant gefocust op zijn kernactiviteiten: waarde creëren.

Allbox_gebouw
Allbox_vrachtwagen

ONZE MISSIE

& WAARDEN

Allbox Network is een uniek bedrijf in zijn sector en daar zijn we trots op. Elke stap in het productieproces – gaande van het in-house ontwerp en design van de verpakkingen, het produceren van golfkarton en het verwerken tot gebruiksklare verpakkingen en het transport naar de klant – is volledig in eigen beheer. Op die manier kunnen wij je een ongeëvenaarde totaalservice bieden die voldoet aan onze strenge eisen op het gebied van flexibiliteit en efficiëntie, wat zich vertaalt in een lagere total cost of ownership.

De ervaring en tevredenheid van klanten is enorm belangrijk. Wij zijn dan ook fier dat ons netwerk geïntegreerd en krachtig genoeg is om in onafhankelijkheid te kunnen opereren en zo de meest economische en efficiënte weg te kunnen volgen. Anderzijds zijn wij toch compact genoeg om nog flexibel te kunnen handelen en zo snel te kunnen reageren op uw noden.

Wij werken onder andere op een just-in-time basis. Door onze overname van Degen Packaging (nu Allbox Emballages) en joint-venture met Frano Packaging, hebben wij als Network, een ideale geografische spreiding. Zo zijn we dicht bij de klant om een verregaande service te kunnen leveren.

Wij bieden onze service in meerdere soorten golfkarton aan in België en buurlanden. Allbox Network verzorgt ook het transport om een efficiënte en snelle levering te waarborgen.

ONZE
GESCHIEDENIS.

CirclesB_aangepast
Al meer dan 45 jaar is Allbox Network een vaste waarde in de sector van verpakkingsoplossingen op maat.
Logistic_allbox_olifant

Klanten van Allbox Network zijn een voor een klanten die ons hun verpakkingsnoden en logistieke behoeften toevertrouwen.

Allbox banner olifant golfkarton

WIJ BRENGEN JE
VERPAKKINGS-DNA
IN KAART

Allbox Network onderzoekt jouw specifieke productbehoeften op het gebied van bescherming, functionaliteit en logistiek om je verpakkings-DNA te bepalen. Op basis daarvan stellen we een kwaliteitsplan op, dat rekening houdt met je persoonlijke wensen.

Via een 360° benadering proberen we ons zo veel mogelijk in te leven in je bedrijfscultuur. Voor welke uitdagingen sta je? Welke markt bedien je? Hoe profileert je onderneming zich? Wie zijn je eindgebruikers?

Allbox Network verbindt een industriële productiecapaciteit aan een echte KMO-spirit. Dat betekent onder meer een grote flexibiliteit en korte reactietijden, om het even of het om eenvoudige of complexe opdrachten, kleine of grote series gaat.