ONS NETWERK IS
STEEDS DICHTBIJ.

Met vestigingen bij Kortrijk, Antwerpen en Luik is het Allbox Network altijd in jouw buurt, waar je ook gevestigd bent in België, Noord-Frankrijk of Zuid-Nederland.

EEN NETWERK VAN
COMPETENTIES EN ERVARING
MET DEZELFDE PASSIE:

WORRY FREE PACKING

Gebaseerd op het verpakkings-DNA van zijn klanten, probeert Allbox Network een verschil te maken door verder te kijken dan functionele, beschermende en logistieke aspecten.

Allbox Network zorgt ervoor dat klanten zich geen zorgen hoeven te maken vóór, tijdens en na het verpakkingsproces. Op deze manier kan de klant zich focussen op wat echt van belang is: waarde creëren.

Ondernemingen die genieten van deze worry-free verpakkingsservice, steunen op Allbox Network’s vaste team van Trusted Advisors, sterke partners, premium leveranciers en kennisbrengers.

Frano Packaging logo web
allbox emballages
worry-free-club

Allbox Network is lid van InDUfed, een platform dat sinds 2018 drie sectoren verenigt: COBELPA (Vereniging van de Belgische fabrikanten van papierdeeg, papier en karton), FETRA (Federatie der papier- en kartonverwerkende bedrijven) en VGI (Verbond van de Glasindustrie). Zo versterkt InDUfed de competitiviteit van de bedrijven binnen de drie sectoren. Daardoor leveren wij onze bijdrage aan de ontwikkeling binnen de papier- en kartonverwerkende sector op het vlak van leefmilieu. FETRA zorgt onder andere voor de totstandkoming van (Europese) verklaringen over papierrecyclage en voor richtlijnen in verband met het milieuvriendelijk gebruiken van papier. Allbox Network verbindt zich ertoe deze na te leven. Doordat FETRA ook een rol speelt bij de ontwikkeling van CAO’s voor arbeiders en bedienen in de papier- en kartonindustrie wordt ook een bijdrage geleverd aan de sociale en economische aspecten van de papier- en kartonindustrie.

Doordat Allbox Network lid is van FETRA zijn wij ook betrokken bij de FEFCO-organisatie (European Federation of Corrugated Board Manufacturers). Golfkartonnen verpakkingen kunnen worden beschreven aan de hand van uniforme FEFCO-codes. Dat maakt het identificeren van een verpakking gemakkelijker. Allbox Network kan je bovenop de standaard FEFCO-modellen ook andere op maat gemaakte verpakkingen leveren.

JOUW VERPAKKINGS-DNA

IS ONS VAK